lördag 24 augusti 2019

Testspringa....

Det är inta alla som har en sån ;)


Vi hade bestämt att jag skulle skjutsa Mollie till skolan, det betydde att hon inte behövd kliva upp förrän samma tid som taxin brukar gå. Sovmorgon alltså.
Jag tog mitt morgonkaffe innan jag väckte min lilla dotter.
Upp och hoppa det är fredag sa jag glatt och lyfte lite försiktigt på hennes täcke. Hon log och öppnade ögonen.
Jag tror att hon har universums bästa morgonhumör. Vi är lika där, skillnaden är bara att jag gärna är avhållsam med talet under den första stunden när jag vaknat, det är inte min dotter. Hon drog igång bums, jag log och rufsade till henne lite i håret.
Vi satt lugnt vid frukostbordet och jag lyssnade på henne när hon sände likt en liten radio.

Hon gjorde sej i ordning och än fanns det tid innan vi behövde ge oss av. En match skitgubbe innan plugget var en skön fredagsstart.
Vi kramades om i bilen vid skolan och sa hej då. Hon sprang glatt iväg och jag tuffade vidare i livet.
Hem och i löparkläderna. Det var några dagar sen. Och sist jag sprang hade jag en del smärta i kroppen.
En mil och mördabacken inkluderades, jag svettades kopiöst och funderade en bit över anledningen till det. Jag köpte idéen om att det var på grund av värmen. Tröjan åkte av och livet blev med ens lite enklare.
Jag kom hem nöjd med smärta i höger knä. En dusch sen kaffe på altanen i solskenet.

Och solen var stark, jag var helt svedd i pälsen när min dotter och väninna kom hem med taxin. Jag fick hålla mej inne en stund och donade med att byta sängkläder. Lakanen hade torkat ute i sommarvinden och dom doftade ljuvligt.

Jag lagade en god middag med helstekt kyckling och potatis och sås. Efter intaget och uppstyrandet med disken drog vi till stan och veckohandlade. Vi hade en fin stund ihop myset och jag.

Kvällen satt vi i soffan och kollade in olika hotell som vi skulle kunna tänka oss att bo på när lilla fröken Vilhelmsson ska fira sin nioåriga födelsedag.
En bra dag.

En aning större idag <3


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar