tisdag 10 december 2019

Snäll.....

Mot plugget.....


Snällhet underskattas ofta och får inte sällan en messtämpel på sej. De ses helt enkelt inte som den fina komplimang det faktiskt är.
Jag har träffat en väldigt snäll människa och det är jag glad för.
Hon har lätt till skratt, hon är busig, påhittig.
Jag tror inte att jag haft ett roligare förhållande än det jag är i just nu. Det är lättsamt.
Hon tycker om min närhet, vilket innebär fysisk beröring vilket är väldigt viktigt för mej.
Hon gillar att laga mat, jag får smaka och uppleva nya maträtter och jag älskar det. Hon är flörtig, jag känner mej sedd i hennes närhet.
Hon har bra morgonhumör vilket jag uppskattar enormt. Att möta ett leende när man säger god morgon, kan få mej att må bra hela dagen.
Hon är aktiv, hon är öppen, ärlig och så är hon då även väldigt snäll mot mej och Mollie.
Denna människa har jag fått möjligheten att lära känna och inleda en relation med. Jag vet att det är en väldigt speciell relation men jag vet också att vi aldrig kommer att bo under samma tak. På ett sätt är det en sorg, på ett annat en befrielse.

Jag lämnade Mollie i skolan sen for jag hem och kokte kaffe. Jag kröp ner i sängen igen och där låg vi och filosoferade och drack vårt morgonkaffe. Den kaffestunden var fantastisk och den varade till lunch då jag skuttade upp och gjorde scones.

Tiden går fort och tyvärr var det åter dags att säga hejdå. Hon skulle lämna öst för att ta sej till väst.
Jag behövde en distraktion för att döva saknaden. I brallorna och ut i vedhögen. Jag slet som ett djur och var galet trött i kroppen efter några timmars jobba.
Mollie kom hem med taxin och vi tog fyrhjulingen och kamphunden med oss upp på berget för att fälla årets gran. Vi fattade det myndiga beslutet att det skulle bli en liten gran som skulle resas i mysets rum.
Jul ska nämligen inte firas så våldsamt i år (heller) i vår familj.

Jag städade hela huset och Mollie röjde på sitt rum efter sitt kalas. När det var rent och snyggt hämtades granen in och den pyntades bums.

Lite småsliten efter dagen parkerade jag ändan i soffan och där satt jag en stund och attackvilade mej ;)


På berget...

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar