onsdag 29 mars 2023

Viktigt paket…..




Tidiga mornar och arbete. Mollie har fått lift med mormor till skolan. Jag hämtade upp henne och ett helt gäng med tjejer. Mat och glass i stora lass intogs i palatset.
Jag lämnade kidsen och tog en sväng med Kennet på berget. Sen var det dags för verkstadshäng. Jag hade ett uppdrag. Ett färdigställande på gång. Min tjej fyller år och jag ville ge henne något speciellt. Något som var tvunget att kännas perfekt inuti mej. Och det gjorde det, även om dom inte blev identiskt lika så kändes dom helt perfekta. Att det även kostade mej en förkortning av ögonfransarna var något jag inte blev överlycklig över men det kändes liksom ändå värt det ;)

Och själva presentinslagandet hjälpte min lilla bedårande och hjälpsamma dotter mej med. Det blev ett vackert paket med ett ännu vackrare innehåll. 
(Tyvärr är jag lite skadad från en tidigare relation då jag uppvaktat utan att mottagandet blev positivt)  
Jag sa lite oroligt till Mollie.
- Tänk om hon inte gillar det.
Min kloka dotter svarade som det självklaraste i världen att du mamma! Du hade aldrig dejtat och blivit tillsammans med något som inte uppskattar det du gör i verkstan. Och dom är verkligen fina.
Jag log åt hennes utvecklande och lugnande svar. Hon är bäst mitt mys. 
Under krullandes av snöret till paketet passade hon även på att informera mej om att hon fått B på det nationella provet i svenska. Jo jag tackar jag :)

Jag lämnade byn och jag var nöjd när jag satt i bilen med mitt paket på väg till henne 
Hon öppnade dörren när jag kom och blev överraskad över uppvaktningen. Paketet öppnades och jag såg lyckan i henne. Det gladde mej oerhört.

Vi hade några fina timmar tillsammans där vi avnjöt fudge och kaffe i sängen. Vilket lyx en tisdagskväll. Jag älskar tisdagkvällar.

När jag kom hem till min snoriga dotter sa jag till henne att ljusstakarna uppskattades.
Vad bra men det visste jag väl svarade hon innan hon satte sej och mumsade glass. Glass är bra mot förkylning, det är sen gammalt det.








Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar