torsdag 2 februari 2012

Näven knuten?



Jag är mäkta imponerad av mej själv, jag har aldrig gillat tekninkprylar,de har helt enkelt inte varit my cup of tea, jag har haft en hatkärlek till de. Jag vill ha sakerna och jag vill att dom ska funka, när dom då inte gör det blir jag smått tokig. Ja min mobil har ju gett upp och så har jag då haft datorproblem i några dagar, segare uppkoppling har man fått leta efter.
Men jag har sökt och jag har nu funnit, så nu är vi på banan igen och ja några millimetrar växte jag nog när jag löste lilla problemet själv. Bra jobbat där Leonora ;)

Jag tänkte vidare i dagens inlägg tacka Helene Björklund som titulerar sej som ordförande i kommunstyrelsen i Sölvesborgs kommun. En blixtsnabb återkoppling i mitt ärende och det gillas skarpt. Svaret i sej var väl kanske inte så informativt men de kan ju framledes bli. Så här blev svaret.




Hej Leonora och tack för ditt mail!

Jag förstår mycket väl att svaren du fått ger dig många frågetecken och det är bra att du inte nöjer dig med dem.

Jag är övertygad om att det går att hitta en bra lösning för dig och din dotter som gör att det också fungerar med ditt arbete i Mörrum. Jag ska ta upp frågan med barn- och utbildningsförvaltningens chef och be dem kontakta dig för att ni gemensamt ska kunna komma fram till något som fungerar, jag hoppas också att de på ett bättre sätt kan förklara sambanden och svaren på dina övriga frågor.

I annat fall får du mer än gärna höra av dig igen!

Om det är okej skickar jag vidare dina kontaktuppgifter som finns längst ner i mailet.

Med vänlig hälsning
Heléne Björklund



Vidare så fick jag fler svar på mail av personer som vidarebefordrade mitt brev till personer som är insatta i detta, mycket trevligt tycker jag.

Det sprider sej, ja jag är smått fascinerad av mina bloggläsare, jag fick ett mail från en journalist från lokaltidningen i stan, dom hade läst min blogg och sett brevet jag sänt till politikerna i stan.
Ja så idag står det en artikel i ämnet men hänvisning till mitt brev, ja de händer minsann saker om man vässar pennan istället för att bara knyta näven i fickan.


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. bra man ska icke ge upp !! Jag har alltid trilskats med den ena å den andra när det gäller barnen & det har hjälp oss :)
    Så stå på dig & fortsätt med de du gör

    Mvh Anne

    SvaraRadera
  2. Allt detta samarbete med andra kommuner,grejen är ju att det ska finnas i den kommunen man bor i,där man ska/skulle utnyttjat barnomsorgen på dagtid.

    SvaraRadera