torsdag 8 februari 2024

Magsjuk…..




Den lille terriern mår inte bra. Vi besökte veterinären i tisdags och han fick medicin mot kräkandet. Han hann dock inte mer än få tabletten i sej förrän den kom upp. Maten for upp även den. Jag försökte hålla honom i vila så mycket det bara gick. Han sov hela natten men halv fyra skulle han upp. Jag gick upp med honom och gav honom mat. Han fick behålla den. Klockan fem när vi fortfarande inte lyckats somna om tog min kära sambo bilen till gymmet i stan. Efter en stund lyckades jag äntligen somna om.

Jag tog hand om Kennet hela dagen. Jag hade koll på varje steg han tog. Jag ville vara säker på att han inte spydde mer. Men efter en promenad kom det en laddning till. Och inte nog med det en av Kennet vänninor som bor på undantaget började också att kräka. Less blir jag.

Det har funnits utrymme att vara i verkstan under veckan och jag har testat lite nya grejer. Jag har gjort en ask till ringar till ett bröllop, jo bara en prototyp men jag tycker den blev ganska bra. Kul med nya projekt. Jag har även lyckats göra en ring i svartek. Det är något jag försökt under en lång tid och varje gång har jag misslyckats. Trist att misslyckas men desto roligare när jag lyckas ;)

Och så har det kommit en massa snö som förstör så otroligt mycket för min uppladdning till mitt sista Marathon. Jag vågar mej helt enkelt inte ut och riskera att halka och slå mej så nära inpå loppet.

Vad har mer hänt. Jo jag har klippt mej. Jag tror inte jag varit så här korthårig sen jag var 16 år. Det klipptes två decimeter av mitt svall. Herrgud.








Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar