tisdag 13 februari 2024

A Banger……





Det har varit några sparsamma dagar med löpning. Vädret har inte varit på topp, halt och slirigt. Men snålheten beror också på att vi förra veckan lirade handboll mot kidsen. Årets första föräldramatch gick av stapeln och jag och min sambo sparade givetvis inte på krutet.
Vi sköt mål och slet men matchen slutade ändå med förlust. Men med 60 minuters handboll och användning av andra muskler än dom vi är vana vid så har stelheten kommit och gästat oss.

Men så igår efter att jag förtjänat brödet tog jag mej in på gymmet och brände av milen på löpbandet. Jag funderade lite på det där när jag sprang. Att kanske var det sista gången jag nånsin stod på ett löpband. Jag ogillar det skarpt och om nu min Marathonera snart slutar så ser jag ingen anledning till att ta mej in på gymmet. Då kan jag bara vänta på bättre väder innan jag ger mej ut och avnjuter en löptur. Men ja vi får väl se.

Mollie hade fysträning och under tiden körde vi till affären. En mysig stund, en trevlig dejt helt enkelt. Vi satte oss på affärens bänk och delade på ett choklad innan vi for för att hämta de tränande barnet.

Min sambo fick feeling så hon drog igång att baka. Om det var gott? Mm, kan varit det godaste jag ätit (denna veckan) 
Som Mollie sa:
- it’s a Banger
Hon är grym helt enkelt.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar