måndag 5 februari 2024

Oskulden……

Jag gick av mitt sista jobbpass. När jag tassade in genom dörren såg jag att det var ljus tänt på bordet, så mysigt. Och där satt hon, kvinnan i mitt liv i soffan med en kopp kaffe och såg så där fantastisk ut som bara hon kan. Vi log mot varandra och jag gick henne till mötes. Vi satt där en stund och pratade om livet. Jag Älskar dessa stunder. Hon for sen på sitt håll och jag gick och la mej, en bra start på ledigheten.

Helgen blev underbar. Den spenderades tillsammans med familjen. Så välbehövligt. Jag fick förnyat förtroende med att klippa min tjej, hon gick tyvärr samma öde till mötes som sist men nu tror vi att vi kommit på vad problemet är. Om 3-4 veckor ska vi åter testa trimmern. Jag se fram emot det;)

Kidsen skulle på bio så vi passade på att styra upp lite ärenden. En fika på stan och sen hem. Bonustjejernas kusin med mamma följde med hem för en myskväll. Kidsen gjorde egen sushi och vi blev bjudna på pasta av min kära sambo. Vi kollade Mello och käkade slagersemlor, ostbricka och snask. Vilken heltoppad dag.

Söndagsmorgon började med en löptur med sambo och hennes syster. Dom och Kennet tog en mil och jag dubblade rundan. En brakfrukost stod uppdukad när jag kom hem så det var bara att ta för sej av det goda. Några timmar i soffan till rastlösheten slog till. Jag behövde aktiveras. Min kära sambo ville hänga med mej ut i verkstan så där tog hon oskulden på ringfronten. Hon gjorde en egen vacker skapelse. En aning impad blev jag allt.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar