fredag 20 december 2019

Julstädning.....




Det där med att njuta och ligga kvar i sängen på mornarna det är historia när man har barn, i alla fall när man har Ett barn som Mollie.
Klockan sex skrek hon på mej och ville att jag skulle komma in till henne. Jag formligen hasade mej upp och lämnade min säng för att parkera mej under hennes täcke. Fem minuter fick jag sen skulle hon upp. Gaaa jag var så trött.

Jag körde henne till skolan och sen for jag hem och tog en tur på berget. Jag tog på mej min viktväst så att jag skulle kunna hålla längden på rundan nere, jag hade dåligt med tid men springa ville jag.
Berget var grått, molnen var i knähöjd på mej och vattnet forsade i bäckarna. Det är en mild december vi har.

Jag hade lovat min gamla mamma att hjälpa henne att julstäda, tja förvisso är hon inte så värst gammal men hon avskyr verkligen att städa. Det blir tydligen en aning roligare när jag är med ;)
Vi spenderade tre timmar ihop, vi städade inte hela tiden, två kaffepauser hann vid med, sånt är viktigt.

Klockan två tog jag kamphunden och körde till skolan för att hämta upp myset och en kompis för att ge dom eskort till det Månsagårdska palatset.
Tjejerna hade några roliga timmar och jag pysslade med saker som jag för stunden såg som måsten, bland annat att vika tvätt.

Jag lagade en god middag och Mollie gav mej riktiga höjdarpoäng. Bra där.
Kvällen spenderade vi tillsammans med den lille Norfolkkillen i soffan, han behöver lite extra kärlek och mys nu när hans storebror är i hundhimlen.

Nu vidare mot västkusten och en väldigt fin tjej.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar