onsdag 21 oktober 2020

Drickat klart.....

Väldigt nöjd...



Aktiva dagar med att sortera, flytta, sälja och slänga och ännu ser jag inget slut på det hela.
Jag har besökt en auktionskammare för att värdera lite tavlor. Jag blev sjukt imponerad av kunskapen och välviljan att berätta för mej och Mollie om vad det var för alster vi hade med oss. Jag hade tusen frågor om allt möjligt.
Han behöll fyra stycken och Mollie blev glad över att vi fick med oss en av hennes favoriter hem igen. 

Sista agility hundträning med Kennet gjordes och Mollie fick diplom och Kennet en rosett. Det har varit en bra kurs som även gett Mollie en ny kompis. Kompisen var och hälsade på i helgen vilket vi alla tycket var kul, nya vänner.

Handbollsträning igen och jag tror att jag glädjande nog får vänja mej vid det. Nästa helg är det handbolls läger och Mollie är redan anmäld. Hon ser framemot det väldigt. Det verkar vara ett bra gäng.

Att huset är upp och nervänt och det är kaos i varje rum stressar mej en aning men samtidigt så intalar jag mej att det bara är en period. Efter handbollsträningen var tanken att vi skulle röja lite men vi skippade det och i stället hjälptes vi åt med Kombuchan som var redo att smaksättas. Det var så väldigt mysigt att stå i köket och experimentera med bären och smakerna. Mollie gillar inte den färdiga drycken men att göra den gillade hon.

Kennet har fått sina promenader och även ett par lätta springrundor med mej. Han tycker det är kul vilket är bra. En sväng till havet har vi lyckats trycka in i vårt schema, ibland behöver vi se just havet.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar