söndag 1 november 2020

Höstlov.....






Lite paus i mitt skrivande. Jag har helt enkelt inte haft tid att prioritera det. Det har varit ett höstlov fullt av händelser.
Vi åkte till en insektsutställning i Älmhult. Det var en fin utställning med fantastiskt vackra bilder. När vi var på utställningen såg jag en fin soffa i utställningshallen. Soffan såldes på Ikea.  Den gick inte att hämta i Älmhult så det var Kalmar som gällde. Den inhandlades där och samtidigt hade jag skänkt bort min gamla soffa till ett par som skaffat sin första gemensamma lägenhet. Det kändes fint.

Skogspromenader med hundarna i en galet färgsprakande skog har prioriterats, vandringar utmed havet likaså. 

Fröken särbo har varit i Jockarp en vecka och hon har bjudit på sina matkonster, det ena rätten godare än det andra. Gosse vad bortskämd jag är.
Vi har brassat pizza i vår egenbyggda ugn och Mollie ställde till med lussbullsbak.

Mollie har hängt med kompisar en hel del, Harry potter gänget har träffats och sett film fyra. Den var tydligen lite obehaglig.

Vi har spelat en match paddel där vi snörpligt nog fick se oss besegrade. Vad hände liksom?

Mollie har lirat handboll, först ordinarie träningsdagar men även ett helgläger. Hon var helt slut efter dagarna men väldigt lycklig.

Medans Mollie var på läger spenderade jag helgen i Göteborg. Tanken var ett gourmet resturangbesök, men på grund av Viruset som härjar avbokade vi och åt vår middag hemma i stället. Klokt beslut.





Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar