tisdag 3 november 2020

Nöjd med dagen....




Jag anade ett svag ljus i fjärran när jag iklädd ett par joggingskor begav mej ut på en tur på berget. Klockan hade inte blivit halv sju men det fanns ett fönster för löpning. Kennet behövde ut och röra på sej innan dagen skulle ta fart. Vi sprang i 4,5 km, visst han stannade till ibland och då saktade jag sportsligt också ner.

När vi kom hem fick han en snabb dusch, det hade stängt upp gegga under hans mage. Vi väckte sen Mollie och Kennet var väldigt ivrig att få komma in i hennes rum och skutta upp i hennes säng för att ge henne en ordentlig morgonpuss.

Jag sprang igenom duschen och gick sen ner för att fixa frukost till den lilla damen. Nudlar var beställda och nudlar blev det. Jag drog i mej ett par koppar svart innan jag var helt redo inför dagen.

Mitt arbete för dagen skulle enbart handla om säkerhet, mest om andras människors säkerhet. Jag är bra på det och det känns som om jag på något sätt gör skillnad. Jag var väldigt nöjd med dagen när jag hämtade upp Mollie och Kennet på undantaget.

Min käre vän kom och vi landade i soffan och diskuterade min ommöblerade kåk. Det händer en hel del just nu i mitt liv.
Vi förflyttade oss från soffan till badet på altanen. Det duggregnade och blåste snålt. Men innan vi gick upp så hade himlen förändras från helt igenkorkad med moln till helt fritt blås upp mot en sagolik stjärnhimmel. Gosse så fint det var.

Klockan var över åtta när jag fixade till de sista inför middagen och till bords var vi inte fören halv nio. Långa men fina dagar.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar