tisdag 17 november 2020

Friskförklarad....





Hon vaknade klockan åtta på morgonen i min säng. Livet hade kommit tillbaka till henne, färgen i ansiktet hade skiftat från likblek till rosenrosa. Hon var livfull och hon började prata bums. Jag log nöjt, hon min dotter, hon var precis som vanligt igen, jag hade inte behövt fråga henne om hennes mående för jag visste redan.
Jag är nog frisk mamma sa hon och jag svarade skrattande ja det är du nog hjärtat.

Hon fick lite vatten och en rostmacka, Kennet lyckades sno den ena halvan på smörgåsen men jag tror det var bra, små tuggor och små bitar lite oftare, det är nog melodin efter magåkomma.

Mormor kom och höll myset sällskap medan jag tog en sväng med Kennet på berget, han behövde luft och motion.
När vi kom hem drog jag igång med att måla kökssoffan i samma färg som stolarna, just nu vet jag inte riktigt vad jag tycker, den blev fin mej kanske det blev en aning för mycket med all färg, jag ska bo in mej lite och se. Kanske att penseln åker fram igen. Jag väntar till fröken Särbo kommer så får jag höra ett utlåtande från henne först.

Mollie och jag läste ett par kapitel i Harry Potter boken, jag ville fortsätta men hon var lite rastlös. Jag tog ännu en sväng på berget med vår lille kille. Mollie var ute hon med och fick lite luft men promenaden gick jag själv. Hon behövde ta det lugnt.

Efter att jag bytt alla våra sängkläder och vikt all tvätt tog jag mej ett bad på altanen, det är en lyx jag unnar mej oftare och oftare nu. Det är viktigt att njuta av livet medan man har det.
Jag parkerade mej i soffan med en lussebulle (eller tre) och funderade över att läsa en bok, men jag är nog inte redo för det än.
Jag satte på lite musik och satt helt stilla och tittade på den vackra tegelväggen. Jag var glad, jag var nöjd och framförallt var jag väldigt stolt över mitt verk. Herregud vad jag levererat den sista veckan, ett helt nytt hem, som är redo för vilken inredningstidning som helst ;)

Jockarp.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar