måndag 9 november 2020

Tegelvägg.....

Så nöjd.....



Sex dagars arbete och alla andra göromål gjorde att det var en tuff vecka. Fröken Särbo kom och med det var det ännu viktigare att prioritera det som är viktigt för mej. 

När en tanke föds går det oftast väldigt fort till handling i mitt liv, att jag också träffat en tjej som är extremt kreativ gör liksom att saken blir biff bums. Tanken var att måla en vägg där det rosa skåpet skulle placeras, under fredagskvällen körde vi och köpte färg, väggen maskerades och pensel och rulle drogs fram. Väggen blev väldigt fin, vi var nöjda. 

Lördagskvällen efter arbete under dagen blev lugn, men idéer växte sej större, resten av rummet skulle målas. En vägg skulle sparas och vi fnulade på vad som fanns där bakom. Efter lite överläggande med min far så drog vi fram hammare och stämjärn för att göra ett liiiitet hål för att se om det vi sökte fanns där bakom. Det visade sej att det var precis det som fanns där. Väldigt glada fortsatte vi och hålet blev genast större. Det är ett projekt som självklart blir större än det var tänkt men jag tror att detta kommer bli enastående vackert. Jag älskar när historia från 1830-talet kommer fram och jag får lov att njuta av det.

Vi har ätit fantastiskt god mat och på kvällarna har vi faktiskt satt oss tillsammans och tittat på TV, jag har köpt en sådan av en kompis för 200 spänn, vilket klipp. Okej inte den senaste modellen av tv men den är helt perfekt för det lilla jag tittar på ;)


Tegelvägg hej....


Jockarp.


1 kommentar:

  1. En perfekt plan att ta fram tegelväggen, det kommer bli super snyggt :)
    Vi har tagit fram mur eller tegelvägg i varenda rum där vi har murstocken, och det gör det där lilla extra ;)
    kram

    SvaraRadera