måndag 16 november 2020

Kräkan.....





Helgen har bestått av långpromenader med Kennet på berget. Vi behövde det verkligen båda två. Varje morgon har vi gått ut när det ljusnat och hållit oss i rörelse i två timmar. Gråmulna dagar men luften har varit frisk att andas.

Hemma har det mest handlat om att dammbinda tegelvägg och att måla stolar. Nu består det bara lite lister och en och annan fog sen anser jag väggen vara klar. Målandet, ja jag hittat några gamla pinnstolar som stått och skräpat här sen en hundra år tillbaka i tiden. Dom har nu fått ny färg och det blev väldigt väldigt fint. Hemskt nöjd.

Mollie sov över hos en kompis och jag var och hälsa på en av mina bästa vänner, hon är ofarlig att träffa just nu eftersom hon redan haft Corona viruset och med det testats med positivt resultat av antikroppar. Vi hängde i soffan och åt choklad och pratade till klockan blev sent, i alla fall för mej ;)

Mollie hade varit uppe till två och hon hade precis vaknat när jag kom runt tio för att hämta hem henne. Hon fick besök av en annan kompis, men det fick ett abrupt slut. Mollie spydde, vilket hon aldrig gjort innan, eller jo men det har varit i samband med hög feber. Det där kräkandet höll i sej hela kvällen ända till sänggång, så kompisen fick bli upphämtad och min dotter placerades i soffan med en spyspann i högsta hugg. Hua.



Mina slagna hjältar....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar