måndag 2 november 2020

Blå nagel hej.....

Före...



När jag kommer hem från en helg med fröken särbo sprudlar jag av energi och kreativitet. Den där vindsröjningen som pågått i palatset har medfört nya tankar och funderingar. Detta ledde till att jag satte igång att slipa på ett skåp under söndagskvällen. När jag pysslade med det kom det en snubbe som köpte en motionscykel av mej. Ett trevligt möte.

Jag fortsatte med skåpet och jag kunde inte låta bli att börja måla på det. Mollie ropade på mej att klockan slagit 18.00 och det var dags för bingolotto. Vi fick sitta i hennes rum eftersom hon är den enda som har en tv ;)

Jag lufsade ner efter programmet och fortsatte med mitt lilla kvällsprojekt. Och givetvis följde det lilla projektet av fler projekt. Jag började möblera om. 

Det gick alldeles utmärkt tills jag tappade min högtalare rakt på stortån. Det var en sån jävulsk smärta som spred sej genom hela min kropp. Jag kunde inte stå still och jag andades som en kapplöpningshäst. Smärtat var inte hanterbar. 

Kennet sprang runt mina ben och såklart undrade han vad som hänt men jag blev rädd över att han skulle hoppa på min tå, så jag röt (onödigt hårt) på honom. Jag lipade av smärtan en stund och satte ner foten i en balja med kallt vatten. Det bultade, bankade och brände. Smärtan höll i sej hela natten och nageln skiftade i färg.

Hårt liv.

Efter....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar