onsdag 11 november 2020

Färdigmålat......




Måndag och det var åter dags att säga hej då till fröken särbo, vi tog en lunch på en restaurang i Kristianstad innan vi skildes åt. Att vår relation är väldigt trygg gör de smärtsamma avskeden lite skonsammare, vi vet att vi vill vara med varandra, helst alltid. 

Jag styrde upp lite presentinköp till en kommande tioåring, hon kommer får gåvor av helt olika slag och det gör det hela väldigt roligt. Hon har börjat nedräkningen nu och hon är lika söt som alltid när hon planera för fest. Mollie Vilhelmsson älskar fester.

Jag fortsatte med att måla en vägg innan det var dags att laga middag, det är mycket som ska styras upp och när man då röjt upp större delen av huset så blir det liksom lite extra svår jobbat. Middagen lagades bland målarpenslar, sopborstar, cement och spackelhink. Lite extra krydda i livet.

Måndagar och onsdagar är våra läsdagar och vi sköter det. Ett kapitel blir det varje gång av boken om Harry Potter, Mollie har nu bestämt att när boken är utläst ska vi se filmen tillsammans. Jag ser framemot det väldigt mycket.

Jag har varit i Karlskrona på röntgenavdelningen och kollat upp ett par delar av min kropp igen. Röntgen och ultraljud, allt för att vara på den säkra sidan. Jag pustade ut när jag blev utsläppt utan anmärkning. 

Jag var full av energi när jag kom hem efter läkarbesöket. Färgen hade målats upp så jag fick investerades ny och en sista smörjelse med penseln sen var väggarna som nya. Jag fortsatte att måla det rosa skåpet ännu en gång, så nu är jag nöjd med även det.
Nu väntar fortsättning av att ta fram tegelväggen och jag måste säga att det går förvånansvärt enkelt. Det kommer bli fantastiskt fint.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar