onsdag 10 maj 2023

Det viktigaste är gratis…..






Fram till klocka 14:00 kändes livet ganska oviktigt, men efter det började liksom livet ta fart igen. Jag körde till Karlshamn för att fixa ett nytt pass. En form av frihet det där och jag känner det viktigt att det ligger ett resbart pass i min skrivbordslåda.

Jag mötte upp Mollie och vi tog en snabb måltid, in i bilen mot Bromölla. Och nä vi gör inget halvdant, eller hon gör inget halvdant. Planeringen och fixar inför spexveckan i skolan fortsätter.
Vi körde till secondhanden. Hon var på jakt efter skor och skor hittade hon. Ett helt lass i olika modeller. Jag bara flinade åt henne när hon planerade inför alla utstyrslar. Gulle.

Hon förberedde sej sen inför handbollsträningen. Hon lämnades för sist inomhusträningen och jag och Mr K fortsatte söder ut.

Hon var redo när jag kom, väskan packad och ett leende på läpparna. Sånna möten värmer. Vi promenerade hand i hand och pratade om dagen. Jag älskar det ämnet. Att få ta del av hennes dag, försöka sätta sej in i känslan och måendet. Vi var pigga och glada i varandras sällskap även om inte någon av oss haft en speciellt glädjesprudlande dag innan. Men det går alltid att vända. Så med kaffe ett blommande körsbärsträd och närhet skratt och bus så kändes det åter rent inombords. Jag älskar det. Det som inte kostar mej någonting ger mej minsann mest. Fantastiskt ändå.

Jag tuggade hemåt igen fylld av längtan efter nästa möte med henne. Det är vackert att längta, men tufft.
Jag pratade och myste lite med min dotter innan det var dags att krypa ner i sängen igen. 




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar