onsdag 20 november 2019

Nålmålning....

Oförskämt pigg....


Att jobba 12 h natt och sen sätta sej i bilen och köra 30 mil till Göteborg kanske inte är helt optimalt. Men livet är sällan helt optimalt. Och jag var förvånansvärt pigg hela dagen.
Jag möttes upp av den leende kvinnan jag inlett en relation med, vi hade svårt att låta bli varandra. Saknaden hade varit svår.

Hon bjöd mej på spa på ett helt fantastik fint ställe som heter Hagabadet. En fantastiskt fin miljö och allt var lugnt och stilla.
Att glida runt i varmt vatten var en helt perfekt aktivitet för mej. Att jag även fick en timmes helkroppsmassage gjorde minsann inte livet sämre. Jag kände mej sjukt bortskämd.

Vi lunchade på ett Japanskt hak och det glädje mej oerhört att jag får möjligheten att prova nya maträtter. Gott och trevligt sällskap därtill. Vilket koncept.
Vi tog bussen hem och jag spenderade några timmar sovandes i soffan medans min fjälla var på andra aktiviteter.
Innan den riktiga sänggången skulle ske hann vi med att äta en smaskig ostbricka.
Sent i säng och tidigt uppvak. Jag tror att vi båda två känner att vi vill ha så mycket vakentid tillsammans som det bara går när vi ses. Det innebär oftast att vi ligger back rejält med sömn men det får vi helt enkelt ta just nu.

Klockan tio på förmiddagen hade jag lyckats få en tatueringstid i huset intill. Mycket praktiskt, att bara gå över gatan och sätta sej under nålen. Jag var glad över att det gick att lösa så smidigt eftersom jag försökt få till en tid här hemma i veckor utan att lyckas.
Tre nya betydande gaddningar gjordes. Marathon distansen, ett minne från mina Ultravasor och så en för kärleken till min hemby.

Lunchdags och valet föll på en vegetariansk restaurang, helt okej mat, bara lite ovanlig för mej.
Under eftermiddagen höll vi oss väldigt nära varandra. Vi hade få timmar kvar innan jag åter var tvungen att sätta mej för att avverka 30 nya mil i kärran.

Körningen gick fint efter att jag kommit loss från dom enorma köerna ut från stan. Jag fattar inte att folk orkar ha det så varje dag.
Jag kom hem lagom till scouterna var klara och jag hämtade upp ett par glada och lyckliga tjejer. Kompisen lämnades och Mollie och jag tuffade hem till byn.

Vi hade lite att ta igen myset och jag. Hon hade gjort klart sin fina kapitelbok på svenskan och boken läste jag högt för henne till nattningen. Jag var stolt över henne och att hon var stolt över sin bok rådde det inga tvivel om.
Vi hade en fin och välbehövlig stund ihop innan det var dags att släcka för natten.

Sammanfattning. Ja. jag vet inte. Men jag har haft ett par fantastiskt fina dygn och jag är enormt lycklig just nu. Livet leker och jag får i allra högsta grad vara med och leka.....





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar