måndag 1 mars 2021

Sportlov....





Jag behöll Mollie hemma några dagar innan sportlovet startade. Japp jag vet att det råder skolplikt i Sverige men just då kände jag att jag är faktiskt den som ansvara för min dotter.

Hur som helst. Det var lov och då skulle vi göra lite loviga saker. Vi körde till fröken särbo och där flyttade vi helt sonika in. Hon jobbade så vi fick roa oss själva lite emellanåt och det gick fint. Vi köpte hem pizza och satt vid tv och käkade, vi kollade på film och vi chillade.

När fröken särbo gått av sitt pass åkte vi till Ulricehamn och skidanläggningen, där var det snålt med folk. Barnen hade sportlov en vecka innan oss så ingen trängsel där inte. Det var varmt i backen och Mollie slängde av sej sin jacka och körde utan. Jag fortsatte att träna på min bräda och det känns bättre och bättre. Det medförde att jag hemkommen från backen åkte iväg och köpte mej en helt egen snowboard. Nu väntar jag bara på mina fina bindningar som ska komma med posten sen ska jag skruva ihop den och hoppet är att jag ska kunna premiäråka redan denna säsongen. 

Vi hämtade upp en kompis till Mollie som skulle spendera några dagar med oss. Vi packade fikaväskan med korv, kanelpinnbröd, kaffe och en varsin festis sen var det ute i naturen. Vi gick till en sjö, det låg is på sjön vilket medförde att vi hade lite isvettslektion. Det kändes bra. Vi eldade och grillade och kidsen lekte i skogen. Så härligt att se.

På kvällarna kollade vi på Bäst i test och Mellon, vi åt gott och Mollie gjorde en fruktsallad och bjöd på. Helt klart en bra ledighet. 
Vi var hemma sent och lilla fröken Vilhelmsson var en aning trött efter en händelserik vecka. Nu vardag med skola igen.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar