onsdag 31 mars 2021

Almanacks livet....



En helg på västkusten följt av arbete. Ja det avlöser vartannat nu. Fröken särbo och jag sliter med våra almanackor. Det är ett evigt pusslande för att få ihop jobb med fritid, en fritid som vi vill spendera tillsammans.

När jag har någon strödag handlar det mest om att komma i kapp med allt på hemmaplan. Det går sådär ;)
Kennet och Mollie ska ha sitt. Jag älskar att kombinera saker. När Mollie tränar handboll tränar jag löpning och med mej har jag Kennet. Han blir aktiverad och mår med det fin fint.
När Mollie tränade stod temperaturmätaren på 18 grader. Jag tog premiärturen för året i småbyxor. 
Känslan var mäktigt när vinden mötte mina bara ben. Jag älskar denna tiden och jag är extra lycklig varje år att jag än en gång fått möjligheten vara med när naturen samlar kraft och trycker på GO knappen. Det är nu det händer liksom.

Jag har lyckats köra en del ved men än är jag inte klar, förhoppningsvis har jag fixar det nån vecka efter påsk men det går segt i år. Jag har prioriterat annat helt enkelt. 
Nästa år hoppas jag på att få hjälp av myset.
Hon hjälper mej med andra sysslor, att vika tvätt tillexempel, en syssla jag inte är nåt vidare förtjust i, men när vi gör det tillsammans går det betydligt lättar.

Våra odlingar vi planterat börjar växa sej höga och kraftfulla, nu väntar vi på att kunna sätt ut alltihop för att sen invänta skörden. Det är lika spännande varje år att se om dom klara flytten ut i det fria.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar