fredag 2 april 2021

Premiär tältning.....

    
Nöjda...


Mollie gick sin sista dag i skolan, nu väntar påsklov. Som avslutning hade dom gått hem till en av fröknarna och haft en helmysigt stund bland djuren. Några barn hade ridit på en fjordhäst men Mollie hade låtit bli. 
Till lunch hade dom fått pizza och det verkar varit väldigt uppskattat. Efter avslutad dag följde hon med en kompis hem och med det blev jag lämnad hemma själv. Kennet och jag passade på att ta en tur i det soliga vädret uppe på berget. Löpning en mil med små pauser så han kunde dricka vatten i bäckarna. Vårvädret var verkligen inbjudande. Även denna dag var byxorna som satt på mej små. Herregud vad jag njuter.

Jag hämtade hem mitt mys och så skulle middagen lagas. Jag lagade en kycklinghistora och till det ris. Det var uppskattat från båda håll.

Vi hade pratat om att tälta och Mollie var fortfarande på. Vi hjälptes åt att få upp tältet och det var inte det lättaste men en Jack Russel kille som hoppade runder bland alla pinalerna. Men tältet kom upp och vi bäddade för natten.
Klockan nio var det läggdags och Mollie fnittrade av lycka när vi kröp ner i våra sovsäckar med mössor på huvudena. 
Natten blev blåsig och Kennet trängdes med mej i min sovsäck, jag fick ont i kroppen. Klockan tre vaknade Mollie och då gick vi in och la oss i palatset. 
Hon hade låtit bli understället och hon frös, det var minusgrader ute så det var kanske inte så konstigt. Men vi lär oss massa saker vilket är bra inför den kommande sommar vandringen. Vi kommer träna vidare med att sätta upp tältet och klä oss efter väderförhållandena. Jag känner det som viktigt att Mollie behärska tältuppsättningen och hon gillar att lära sej nya saker så några gånger till så är vi nog redo ;)


Godnatt....



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar