måndag 5 april 2021

Hundträning....


Påsk har betytt mycket jobb för mej detta året. Mollie och Kennet har sovit på undantaget vilket som vanligt gått utmärkt. 

För att göra något väldigt annorlunda med min dotter tog jag med henne till ett shoppingcenter. Jag trodde hon skulle uppskatta det eftersom det inte tillhör vanligheterna i dessa tider. Men nä hon var verkligen inte på shoppinghumör. Vi åt på restaurang i alla fall och det uppskattade hon. Gällande shoppingen så får vi väl ta nya tag lite längre fram i vår. Hon växer så det knakar så hon behöver snart en ny uppsättning kläder i garderoben.

Hon har varit med Kennet på hundskolan. Det var sista passet och hem kom dom med diplom, rosett och snask. Det hade varit ett tufft pass för Kennet parkerade sej i laddstället och där låg han ett bra tag innan han var på gång igen.  Han slappnar av mer och mer hemma i palatset nu. Det märks att han börjar bli äldre och klokare ;)

Jag har tagit tag i vedkörandet ännu några timmar, fortfarande finns lite kvar att fixa, jag har verkligen varit slö i år. Jag känner inte igen mej själv riktigt. Kan kanske vara åldern på mej med som börjar göra sej lite påmind. 

Sparsamt med löpning vilket jag snart måste råda lite bot på. Jag behöver höja träningsdosen en del. Ett halvår till sen är det tänkt att jag åter ska stå i startfållan på ett Marathon. Självklart beror det ju klart på det där viruset hur det blir med den saken, men jag måste i alla fall träna inför det. Det springer sej inte själv liksom.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar