måndag 26 april 2021

Ramslök.....



Fröken särbo har varit på plats men jag har jobbat mycket. Ibland synkar våra scheman väldigt dåligt men vi försöker ändå göra det bästa av det. Och en fördel är ju att jag kommer hem till dukat bord. Det är ju lyxigt ;)

Vi har i alla fall hunnit med en utfärd för att plocka in årets skörd av ramslök. Det blev en precis lagom hög av det goda. Att efter plocket sätta sej i ett läge där solen skiner rakt i ansiktet och inta en pastasallad och en kopp kaffe gör att livet känns enorm lättlevt.
En risotto på ramslöken till middag skadar ju inte heller precis känslan av att livet är fint. 

Mollie har varit på dollarstore och köpt en haj kostym till sin hund. Hon tjänar egna pengar och då får hon göra vad hon vill med slantarna. Att hon inte någon gång väljer att köpa något till sej själv gör mej både lite ledsen men även stolt. Jag tycker att hon ska unna sej saker för sej själv, men hon verkar glädjas mer av att hitta på och ge bort saker, vilket är en fin egenskap det med ;)

Och under veckar har jag fått fart på min solcells anläggning. Mycket intressant må jag säga. Självklart medför det ju lite strul, men så är det ofta med nya anläggningar. Men jag tror stenhårt på det och det känns mer än bra att just nu fixa sin egen ström helt fossilfritt. Det är lite coolt minsann. Det är jag och Greta Tunis nu ;)

Full fart på solen....



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar