fredag 16 april 2021

Nya bilen......





Ibland blir jag utsedd till världens bästa mamma av min dotter. Dom dagar när jag ställer mej och brassar pannkakor till henne innan hon ska till skolan till exempel ;) Jag gillar dom dagarna, när veckan inte blir rutinmässig. 
Efter intaget fick hon lift till skolan. Jag och Kennet körde hem och selade på oss vår löpardress. Upp på berget. Sol, lite vind och 6-7 plus. Typ perfekt springväder. Vi drog till med 8 km och det var verkligen superskönt

När vi kom hem röjde vi ut bilen på alla bra att ha grejer som vi har stationärt i kärran. 
Jag åt en lite lätt lunch och fräschade till mej. Mollie hämtades upp i skolan och vi åkte till en bilfirma.

Vi berättade vad vi var ute efter. Kombi, dragkrok, drivning på alla hjulen, automat, diesel och gärna av en nyans av grå. Kärran kördes ut och fram till oss. Vi provkörde en sväng och jag frågade Mollie om hon kunde tänka sej ett riktigt Svenssonliv. Villa (Gård) Vovve (Kennet) och så nu då en Volvo. 
Hon verkade nöjd och faktiskt jag med, jag tycker att vi varit lite trångbodda i BMW:en. Vi behövde en större bil där vi på vintern får plats med skidor och bräda och på sommaren ska tält, sovsäckar och andra frilufssaker få plats. 
Att det blev en i vissas ögon en riktig gubb bil brydde vi oss inte om. Platsen finns i bilen och myset och jag var helt överens. Vi bestämde oss för en V90 som vi ska hämta på måndag efter att dom gjort den klar till oss. 
Tänk att jag inte kört Volvo sen jag var typ 18-20 år då hade jag en Volvo 142:a. Lite skillnad på komforten må jag säga.
Jag har haft tankarna på en Merca under en ganska lång tid nu men jag känner att var sak har sin tid. Åter igen, vi behöver platsen även om jag ibland tyckt att volvo är en aning tråkiga så sitter jag nu här som ägare till en ;)

Väl hemma, lagade vi middag och vi gjorde det tillsammans. Morfar kom och avnjöt middagen och vi fick ett gott betyg när klev in genom dörren och tyckte att det luktade som på en restaurang. 

Booom



Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Jag köpte mej en Volvo i Nov och är jättenöjd

    SvaraRadera
  2. Jag jobbar med volvo och det är nog en av de bästa bilarna jag köpt och kört när det gäller komfort och bullernivå.Då har jag provkört månda olika bilmärken innan jag själv köpte en ny volvo för 2 år sedan.
    Välkommen in i volvovärlden :)
    kram

    SvaraRadera