lördag 10 april 2021

Magi.....


Påsklovet fortsätter och Mollie har haft en kompis från Falkenberg på besök i några dagar. Det var mysigt att bädda upp hennes bäddsoffa och fixa och dona så det blev hemtrevligt på hennes rum.
Jag har tagit bonnpermis och prioriterat att vara hemma med kidsen. 
Att fröken särbo kom var ju självklart också en avgörande faktor till ledigheten.

Vi har som vanligt lagat väldigt god mat. Mindre brödbak dock, det på grund av att det blir mer och mer utomhusaktiviteter. Vi har dragit igång på allvar med att fixa till Van:en inför den kommande säsongen. Vi har byggt om en del och vi har planerat för att få så mycket yta som möjligt. Det är viktigt att ha utrymme och rätt saker på rätt plats när man bor så litet och primitivt. Men det är extremt mysigt.

Efter avslutat arbete och middag har vi satt oss i badet ute på altanen under stjärnorna och samtalat. Vi har haft väldigt goda samtal, respektfulla och båda har varit lyhörda och visat intresse för varandras tankar och känslor. Det känns som om relationen växer sej starkare och starkare i dessa samtal. 

Att gå till sängs med kvinnan man älskar, att vakna upp på natten och måla på hennes nakna ryggtavla med mina känsliga fingrar. Känslan av att det brinner under mina fingrar när jag nuddar hennes hud. När hjärtat fylls till bredden av kärlek och jag kan inte förmedla den på något annat sätt än i mina bilder på hennes rygg. 
Jag vill inte väcka henne, jag vill ha henne sovandes och bara ta in vad jag själv känner, den starka känslan av hennes närhet. Det är magi.
Att vakna på morgonen känna hennes kropp mot min när hon kryper nära mej gör mej varm i hela kroppen, jag känner en stolthet över oss och vår relation. Hon är min tjej och jag är hennes trots att vi emellanåt har 30 mil mellan oss.




Jockarp.

1 kommentar:

  1. Vad fint du skriver. Alltid lika glädjande att läsa.Jag hoppas också jag hittar kärleken nån gång.

    SvaraRadera