söndag 14 mars 2021

Yr i mössan.....



En helg med arbete är nu avslutad, jag tog lite bonnpemis för att inte tappa familjelivet helt. Fröken särbo var ju på plats i byn och jag känner att vi jämt har för få timmar ihop. Därför försöker jag eller rättare sagt vi frigöra så mycket tid vi kan när vi ses. vi tog en promenad på fredagseftermiddagen och hämtade hem Van:en som stått på vinterförvaring. Det är snart tid för att åka i väg igen, hitta nya vackra plaster att besöka och uppleva. Men först ska vi bygga om den en aning.

Lördagskvällen var det funktionärs åk i skidbacken, det var stängt för allmänheten så vi hade tillgång till backen helt själva. Det var grymt skön, problemet var bara att det ösregnade hela tiden. Vi åkte några åk men när vi var totalt dyngsura körde vi vidare till några vänner. Där bjöds det på Taco och värmning av våra kylda kroppar.

Efter maten blev det kaffe i soffan och vi satt där och slötittade på mellon innan det åter var dags att hoppa in i bilen. Mot byn och sängen. Dom tidiga mornarna jag tvingas upp till är väldigt märkbara på kvällarna.

Under tre nätter har jag haft bekymmer med att jag vaknar med yrsel, jag har inte en endaste liten aning om varför det är så. Men jag antar att det är något tjall med öronen. Fortsätter det får saken undersökas lite närmre tänker jag.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar