måndag 15 april 2024

Fredagskänslan……





Den där känslan av att vara ledig varje helg. Ja den smakade fint må jag säga. Jag stämplade ut 14:12 och tog cykeln hem. En skön fredag. Promenad med Kennet på berget och maten brassades. Vi satte oss alla till bords och pratade om veckan och om vad som förväntades av helgen.

Fönsterkillarna är fortfarande inte klara. Det blev en seg historia detta. Men dom skulle jobba både lördag och söndag. Så framåt går det.
Men vi höll oss hemifrån. Lördag morgon startades upp med en löptur på en mil. Lite brunch sen var det handbollsmatch i Karlshamn. Tjejerna vann vilket var glädjande.
Efter det tog vi middag ute på ett hak. Det var ett härligt väder så vi bestämde oss att ta en sväng över Sölvesborgsbron. Vi kom över på andra sidan och intog lekplatsen. Det var några år sen man hängde på just dom ställena med kidsen ;) men dom uppskattade det.

Söndagen började med promenad i Najsum. Vidare till Bromölla för att kolla in dynor till utemöblerna. Svindyrt så det blev ingen affär där inte.

Min kära sambo drog igång bullbak, det uppskattas alltid av mej. Hon är grym på att baka. Efter provsmakandet tog vi en promenad på berget, det blåste Friskt med herregud så skönt att kunna promenera sex sju på kvällarna. Jag älskar våren och dess ljus.






Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar