onsdag 3 april 2024

Gekås och gaddning…..





Eftersom det är påsklov och fönstertomtarna fortfarande inte är klara så fattades det beslut. Vi lämnade gården och drog väster ut. Mollie valde en podd om Sokrates, intressant må jag säga, hon lyssnade slött, hon hade redan kolla sa hon. Ja nu har hon snöat in på filosofer. Hennes insnöningar gör att jag lär mej mycket på gamla dar.

Vi körde till Gekås, hon behövde lite nya kläder, jag behövde inget förutom förbrukningsartiklar till hemmet och ja det är en hel del det när man är fem i familjen. 
Mollie hittade lite kläder vilket var bra, hon har det svårt med kläder på grund av hennes längd. Damavdelningen gäller så är det med det. Vi handlade ett par timmar sen checkade vi in på hotellet. Där låg vi och käkade plopp och tyckte att vi hade ett kanonliv och nog är det så alltid.

Efter vilan gick vi tillbaka till affären och käkade och köpte lite snacks inför kvällen. Sen myste vi på rummet resten av tiden. Det märks att hon uppskattar våra små utflykter, hon har alltid gillat att bo på hotell och att vi gör saker bara hon och jag är viktigt för oss båda.

Mina nya gaddningar har läkt bra. En sexstjärna för min avklarade major fick pryda min högra arm och på vänster tumme står det numera bokstäverna VE. Dom andra två stäverna sitter på min sambos höger tumme och tillsammans bildar dom ett vackert ord.




Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar