lördag 16 maj 2020

Lura....



Kennet åkte till skolan och lämnade Mollie och för dagen var han tyst och nöjd i bilen. Detta gör mej oerhört glad, jag gillar frihet och jag vill gärna att han ska kunna hänga med på allt vi ska göra.

När vi kom hem tog vi en mycket mycket liten promenad med mormors kamphund Lasse. Det gick fint, Lasse är en klok gammal hund och han gjorde inte mycket väsen av att det var en liten valp med på turen.

Väl hemma så chillade vi lite i soffan, jag är trött efter vakennätterna. Så jag lurade en stund på soffan tillsammans med den lille grabben.

När Mollie kom hem från skolan så hade hon en kompis med sej, jag passade på att ta en snabbtur in till bibblan för att hämta upp några böcker som jag beställt men inte kunna hämta.

Jag fortsatte med att riva och köra bort altanen och nu är det minsann inte mycket kvar. Jag har jobbat sakta men det har gått framåt.

Kennet fick besök av en liten Norfolkflicka och det var bra, hon busade med honom så han var en aning trött när vi gick in för att slänga oss i soffan och kolla på Robinsson. Vi åt lite ostbågar och det var väldigt mysigt att fira fredag tillsammans. Sängång runt halv tio och Mollie läste för mej om ett öppetutomhus dom ska ha på skolan. Där kommer vi få ta del av vad dom pysslat med under året och vi får även möjlighet att få kika på dom nationella proven. Spännande.

Vi somnade alla tre och först att slå ihop var den lille killen i familjen.





Jockarp.

1 kommentar: