onsdag 13 maj 2020

Nattsuddare.....




Att jag trodde att mina vakna nätter var över. Mm det har dom varit i några år nu, Mollie är stor och sover bra. Att man sen skaffar sej en ny lite familjemedlem som också kräver min fulla uppmärksamhet var något jag hade med i beräkningarna. Men att han skulle väcka mej varannan timme nätterna igenom var inget jag var helt beredd på. Förvisso är han duktig och säger till att han vill ut och han har ännu inte gjort något brott inne på golvet. Toabesöken görs utomhus.
Att vi sen lyckades få tag på valpen med världens minsta blåsa är väl något vi får leva med ;)

Han förgyller redan vårt liv. Vi är tillsammans med honom hela tiden och han älskar vår närhet. Den är självklar ömsesidig.

Mollie skulle på scoutavslutning och Kennet var för liten för att följa med. Så jag och Kennet vi fick bli hemma. Mormor hängde med min lille scout i stället. Dom hade gått tipsrunda och dom grillade. Det verkar som dom haft en fin avslutning.

Jag har inte fått så mycket gjort utan det har mest varit fokus på Kennets mående men när Mollie kom hem från plugget så sällskapade hon honom och jag begav mej ut på en löptur på berget.
Jag fick även lite tid att fortsätta mitt jobb med att riva den gamla altanen, jag får ta tid på mej, det förstår jag men även sakta är mer fart än stillastående.
Jag passade på att dra igång motorsågen när dom små låg inne på en filt på vardagsrumsgolvet och chillade.
Staketet runt altanen sågades av och nu ska delar av det plockas bort. Jag hoppas hinna med det under den närmaste veckan ;)

Kennet fick prova gå i sele, det gick ganska bra, vi var dock lite osäkra på om selen satt på rätt håll. Allt är minsann inte givet när man har hund.
Vi gick en bit och jag passade på att plocka med mej lite syrener in för att pimpa köksbordet. Som jag älskar blommor på mitt bord.



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar