tisdag 21 juli 2020

Fritan....

Kvällsjobb.


Vilan var över, klockan fem ringde mitt alarm och jag funderade en stund på vad det var som ringde. Förvirrat klev jag upp och även Kennet såg lite vimsig ut.
Vedsvängen väntade och dom åtta timmarna där gick väldigt fort.

Vips var jag hemma igen, men det bara för att vända. Jag hann klippa halva gräsmattan innan bensinen tog slut, Morr. Jag la ner arbetet och lät klipparen stå där den stod. Tanka får jag göra en annan dag.

Jag gick in och fixade lite mat till mej och Mollie. Ingen Nobel middag direkt men vi blev mätta båda två.
Vi skulle vidare till Olofström City. Där skulle vi hjälpa till på en fritidsgård. Det är en vän som håller i fritidsgården och nu hade han personalbrist. Självklart ställde jag upp och jag såg framemot det väldigt mycket. Det finns så mycket jag inte kan eller har testat här i livet och det känns bra att få prova på ett jobb jag aldrig trodde jag skulle göra ;)

Det blev en hel del matcher pingis och inte sällan stod jag där som enväldig segrare, det var extra roligt när grabbarna som satt på läktaren formligen hoppade upp och ville lira mot mej när jag klassat ut företrädaren. Jag bara flinade och njöt av mina vinster ;)

Lite utrymme för att pyssla fanns det och det var trevligt att bara sitta ner en stund och samtala med människor jag aldrig förut mött. Jag gjorde något väldigt fint, något jag blev stolt över och det är fantastiskt.
Lite biljard och sen väntade det städning av lokalen innan det var dags att bege sej hem till byn igen.

Hemma var jag halv elva efter att Kennet hämtats upp på undantaget. Det hade varit en lång dag. Lång men väldigt bra.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar