måndag 24 augusti 2020

Avsluta veckan....



Träningen har varit sparsam ett tag nu vilket känts helt okej. Jag har varit aktiv med andra saker och med det varit i rörelse.
Men nu har jag snörat på löparskorna igen. Jag började med en mil och det kändes helt okej.

När jag sen vaknade klockan sex på lördagsmorgonen av att det åskade och ösregnade kände jag att det var helt perfekt att åter ge sej ut på berget. Jag sprang ännu en mil och när jag var hemma så dröp det av kläderna av regn och svett. Skön känsla.

När jag kom hem väckte jag min sjusovare till dotter och vi gjorde gröt.
Hon fick mannagrynsgröt och jag fick havregrynsgröt. Till det hade vi en god kräm av blåbär och björnbär som jag körde i mixern. Det piffade onekligen till gröten en aning.

Jag skulle åka till fröken särbo och Kennet och Mollie skulle vara hemma. En konstig upplevelse. Vi har varit nära varandra så väldigt länge nu så dom saknades mej en aning.
När jag kom fram till Göteborg lagade vi en utomordentligt god måltid. Efter det lite kaffe och frågesport. 

Söndagsmorgonen bjöd på kaffe på sängen. Fantastiskt. Så lyxigt.
Efter frukosten bar det av mot Varberg. Det skulle bjudas på fina vågor för surfare. Jag har dålig koll på det där men enligt min mentor var det perfekta nybörjavågor. Alltså perfekta för mej ;)
Jag låg i ett par timmar och var ganska matt när jag väl var uppe på land igen, det är en tuff sport. Men kul.

Vi bytte om och gick till en restaurang, jag var tokhungrig, så pizzan med getost, valnötter och rucola försvann snabbt ner i kistan på mej, efter en kaffe på maten var det dags för mej att vända hemåt igen.
Det hade varit ett lyxigt dygn med mycket kärlek. 

Jag kom hem och jag kände mej verkligen saknad, Kennet var heltokig när han fick syn på mej, Mollie var lite mer sparsam med glädjen över att se sin mor men så var hon upptagen med ett samtal med en kompis, jag hoppas att det beror på det ;)

Vi tog ett kvällsbad i 38 gradigt vatten. Himlen var helt rosa, så vackert. Det var en väldigt fin avslutning på en väldigt fin vecka.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar