torsdag 27 augusti 2020

Shopping.....



Jag fortsätter min ledighet och Mollie fortsätter i skolan. Efter att jag lämnat henne tog vi ännu en dag en tur på berget, lille Kennet och jag. Jag andas frihet när jag lufsar runt i skogen och vet att vi är långt i från bebyggelse och andra människor. 

När vi kom hem fortsatte vi träna ensamtid för valp. Det verkade gå fint även denna dag. Jag sprang 12 km och närmare 400 höjdmeter, ett tufft pass i skogen för en något förslappad löpare. När jag kom hem var jag en aning trött. Men ett glas rödbetsjuice och ett par koppar kaffe fick fart på mej igen. Jag fortsatte att skyffla i ridhuset för att få allt i ordning till hösten och vintern. Jag ansåg mej färdig när mjölksyran kom i armarna,

En dusch och sen lämnades Kennet på undantaget. Jag åkte för att hämta upp myset. Vi skulle shoppa.
Vi har hållit oss från affärer hela sommaren men nu var det nästan tvunget att ta ett bus. Hon behövde nya skor och kläder. Och det fick hon, i mängder. Det blev dyrt för mej men jag hade en enormt tacksam och lycklig dotter med mej hem efter fyra timmars handlande.

Hon skulle självklart ha modevisning för mormor och morfar och hon var så glad varje gång hon kom ut från deras toalett med en ny tröja eller ett par nya byxor. Hon pratade om kläderna och när hon skulle ha dom och vad som passade ihop och blablabla. Det var helt fantastiskt att se hennes entusiasm.

Hem kom vi sent och jag fick fixa mat i all hast. Mollie fortsatte att greja med sina kläder och jag gick runt och smålog åt henne. 

En bra men dyr dag ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar