tisdag 25 augusti 2020

Valpkurs......

Lunchmiljö
Lunchmiljö.


Måndag och skola för Mollie. Vi fixade med allt och hon fick lift till plugget.
Kennet och jag fortsatte till stranden i sällskap med min mor och det bägge noffarna. Det blåste en del men det stoppade oss inte, vi sprang och busade på stranden som var helt folktom. Så skönt.

Jag sa hej då och började springa mot Jockarp. Efter exakt en mil stod jag hemma på gårdsplanen. En lagom tur. Jag är lite otränad så en mil är bra.

Jag hade en lunchdejt inplanerad vid Mörrumsån men innan dess tog jag tag i vedkörningen, jag staplade och fyllde upp en rad i källaren sen var jag för dagen nöjd. In och en dusch sen var jag på banan igen. Mot ån och restaurangen. En mycket smaskig dagens med kyckling och potatisgratäng. De satt som en smäck efter förmiddagens aktiviteter.
Jag fick en guidad visning av Laxenshus av min käre vän. Jag var minsann lite imponerad. Det slog mej att det är så mycket jag inte vet.
Vi sa hej då och jag for hem och hämtade upp Kennet på undantaget, vi hann precis hem och då kom Mollie hem med taxin.

Vi chillade en stund och fixade med några inbjudningar som ska skickas iväg inför ett kommande party. Middag lagades och åts.

Måndagskväll betyder valpkurs för hela familjen Vilhelmsson. Vi kom dit tidigt så Kennet skulle kunna få rasta av sej och lukta på alla dofter i lugn och ro.
Själva träningen gick väldigt bra, dom skötte sej utmärkt både hund och förare. Jag satt på bänken och tittade på.
Så roligt att se att det funkar så bra.

Hem kom vi en aning för sent med tanke på att skolan nu dragit igång.



Hundtränaren...

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar