måndag 31 augusti 2020

Vackerhet.....




Mollie och Kennet sov på undantaget och det gav mej fritid när jag vaknade halv sju. Jag hoppade i mina träningskläder och gav mej ut. Det var en helt fantastisk härligt frisk höst morgon.
När jag sprungit klart bjöds jag på kaffe medans jag väntade på att myset skulle vakna upp till en ny dag.

Hon kom upp och mormor knaperstekte bacon till henne och sen gick vi hem. Vi bytte om och gjorde oss redo för en tur på berget med Kennet. Det blev en mysig tripp i mossan innan vi åkte mot fotbollsplanen för att träna lite lydnad med den lille killen. Ännu en gång gick träningen fint och det känns bra att vi alla tre har roligt när vi är på planen tillsammans.

Mollie och Kennet chillade lite när vi kom hem, jag började styra upp bilarna på gården, dom såg bedrövliga ut både på insidan och utsidan. I två timmar höll jag på med den aktiviteten. Enda avbrottet var att ta Mollies cykel till stan till en kompis där min dotter befann sej. Jag såg dom cykla iväg och det såg verkligen mysigt ut.

Jag slängde på söndagssteken på spisen, jag tänkte mej ett långkok och så blev det. fyra timmar senare var jag nöjd med steken och då satte vi oss till bords.

Jag tyckte att vi behövde komma ut lite efter brakmiddagen så en kvällspromenad vid havet blev det, och det blev helt fantastisk. Vilken kväll. Total njutning.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar