onsdag 2 september 2020

Aktiviteter......




Nån form av vardag har kommit ikapp mej. Jag skulle upp innan fem en måndagsmorgon för att börja arbeta. Det kändes främmande på något sätt. Men jag fick fina timmar och när jag var klar med arbetet kände jag mej nöjd och glad. Mollie kom hem med taxin och vi lagade mat tillsammans. Jag älskar dom stunderna.

Måndag betyder nu för tiden valpskola för oss. Vi begav oss till Karlshamn, vi kör alltid dit tidigt för att Kennet ska få nosa av sej lite. Nu plöjde han runt hela skogen runt platsen ;)
Träningen gick fint och både hund och hundförare var väldigt trötta när vi åkte hem. Det är långa dagar för Mollie nu.

Tisdag är även det en dag med aktiviteter. Scoutkåren har sammandrabbning då så ännu en kväll var hon uppbokad.
Jag tog en långpromenad men Kennet under deras knopande. Det var en väldigt vacker kväll och vi bröt för oss nya marker vilket alltid är roligt.

Vi har haft problem med ett bålgetingsbo i huset, stora som helikoptrar har dom kommit och brummat så fort vi tänt lamporna på kvällarna. Jag är vis av erfarenhet och vet att jag inte tål getingstick. Därför behövde vi tyvärr eliminera drottningen i boet. Anticimex kom och hjälpte mej med detta vilket var skönt. 

Vi har ju plockat hiskliga mängder med bär i år, alla möjliga sorter viket gjort att vi har en hel frysbox full med härliga bär. Jag har precis förälskat mej i att mixa bär med en gnutta vatten och få en härligt god kräm. Blåbär och björnbär på gröten och Mollie och jag testade att slänga ner en liter frusna  jordgubbar i mixern. De smakade himmelskt och eftersom jag inte äter  tillsatt socker just nu så fick jag mej en rejäl sötchock av bären. Så himla gott och enkelt.





Jockarp. 

1 kommentar: