måndag 21 september 2020

Övernattning....




Mot Falkenberg och där lämnade jag av min dotter för övernattning hos en kompis. Det sprudlade om tjejerna när dom möttes och det fanns inga mörka moln på deras himmel. Så ljuvligt att se.

Jag hade lite tid för mej själv innan jag skulle hämta upp fröken Särbo vid jobbet. Så Kennet och jag tog en promenad vid en sjö, Väldigt mysigt. Efter det lämnades han i bilen en stund och jag tog en liten sväng i löparskorna. 
Vidare tog vi oss till havet. Skrea strand. Där sprang vi vid vattenbrynet och vidare ut på klipporna, ett par kilometers löpning tillsammans gjorde oss redo för kaffe.
Termosen hämtades i bilen och vi satte oss uppe på en stor sanddyna. Där avnjöts kaffet med ögonen spanade ut mot öppet hav. Sverige är fantastiskt.

Vi packade in oss igen och tuffade vidare till Ramhultafallet. Ett vackert ställe vid en stor sjö. Där gick vi på upptäcktsfärd fram till fallet. Kennet hade med det fått nog med motion för dagen så vi for vidare mot Göteborg.
Vi åkte på slingriga småvägar vilket var skönt och avslappnat.

Fröken Särbo hämtades upp och hon hade fixat med en hämtmatsbeställning. Snabbt och lätt.
En kvällstur med Kennet sen var det mys för hela slanten.

Söndag förmiddag och vi begav oss till svampskogen. Där befann vi oss hela dagen och vi fick ett rejält lass med svamp med oss hem.
Jag rensade svamp medan fröken Särbo fixade men en farligt god svamprisotto, som toppades med tryffel. Ingen dålig söndagsmiddag det inte.

Ännu ett jobbigt hej då. Så vansinnigt trött jag är på det. Men så är det.
I stället för att gräva ner mej i hur jobbigt det var med hej då. Drog jag igång musiken i bilen och Jag tog sikte mot min dotter.
Tjejerna var tokglada när jag kom och när jag frågade vad dom hade gjort blev svaret att dom hade gjort så mycket så dom skulle aldrig kunna berätta det ;)
Mollie slocknade bums i bilen. Hemma i byn var vi inte förrän klockan tio. 
Det hade varit en bra helg för oss alla och sömnen kom fort för oss alla.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar