lördag 26 september 2020

Svamp och orm.....

Ehh, japp jag har fått glasögon ;)



Ännu en morgon på berget, regnet hängde i luften så den vackra soluppgången som jag vant mej vid uteblev.
Men vad gör väl det, famnen full av svamp ännu en dag och jag fick skära tärningar och lägga i påse för vidare förvaring i frysen. Ladan är full så att säga.
Jag har även torkat mycket svamp i år, två stora burkar som är redo för att piffa till maträtterna i palatset under vinter, vår och sommar står fulla. Det har varit en god svampsäsong.

Kennet har varit lite sur på en liten Norfolktjej som precis flyttat in på undantaget, vi har tränat varje dag för att dom ska kunna vistas tillsammans och nu är dom huxflux bästa lekkompisarna vilket är glädjande.
Efter svampplocket tog vi ett besök så hela gängen kunde busa lite. 
Efter det var Mister Kennet helt slut. Han somnade på soffan och där låg han ;)

Mollie kom hem från plugget och jag kände att trots att hon haft nån aktivitetsdag på skolan så behövde hon lite luft under vingarna innan middag och fredagsmys. Vi tog en vända på berget och Mollie fick rädda Kennet från att bli huggormsbiten. Hon imponerade stort när hon lyfte upp hunden precis över ormen, jag är inte säker på att jag skulle vågat det. Hua.

Middagen lagades och åts, efterrätt i form av glass och egenplockade hallon. En mysig kväll i soffan med tända ljus och regn utanför fönstret.


3/4 terrier...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar