tisdag 29 september 2020

Arbete och frihet....




Måndag igen, myset till skolan och Kennet och jag gick ut på berget.
Det duggregnade men det var en behaglig temperatur. Vi plockade några små svampar till dagens middag. Dom är få men dom finns om man tittar noga, skogens guld, vår älskade kantarell.

Kennet fick mysa i sin bädd medans jag tog en sväng i löparskorna, jag angrep mördabacken, det var ett tag sen och efter två mil i kroppen sen dagen innan trodde jag på mer motstånd, men tja det uteblev.

Jag satt i ett möte över Teams och med det fick jag en del andra arbetsuppgifter, det var helt okej. Lite får man allt leverera under karantänstiden. Efter avslutat jobb blev det ännu en liten promenad med den lille Jack Russel killen.

Mollie kom hem med taxin och jag fixade middagen jag gjorde en matlåda till min far och han var överförtjust i mina matkonster. Svamppasta på Karl-Johan och kantarell gick minsann hem. Roligt att kunna glädja.

Måndag kväll vilket betyder hundskola för dom yngre i familjen. Jag hade meddelat fröknarna att vi endast skulle vara med i utomhusaktiviteten så vi kunde hålla ordentligt avstånd.
En övning var att Kennet skulle passera en köttbulle utan att ta den, att han klarade det var helt otroligt. Han älskar nämligen mat vår lille grabb ;)

Hemma i byn igen körde vi en liter jordgubbar i mixern och den drickan satt vi och smuttade på medan vi kollade på Halloweendräkter. Mysig stund innan läggdags.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar