lördag 5 september 2020

Partaj......




Efter fyra tidiga mornar i vedsvängen var det väldigt skönt att sova ändan till halv sex. Då skulle Kennet ut och titta till hemmanet. Godmorgon typ.

När vi lämnat Mollie i skolan fortsatte vi till havet. Så himla skönt det är att gå på en folktom strand under morgontimmarna. Kennet och jag helt ensamma. Utsikten över havet och solen i ögonen, så fint.
Vi gick hela stranden fram och tillbaka och vidare till grannbyn. Ett lite samhälle som förr bestod av små hus intill fiskebodarna där folk såg till sina garn och små fiskebåtar.
Vi njöt en timme sen for vi hem, min njutning var inte klar där. Nepp jag svidade om och hoppade i mina löparskor och begav mej ut på berget. 15 km i behaglig fart, jag kände mej väldigt stark och den kännslan är det bästa jag vet när jag har löpskorna på fötterna.

Kaffe på altanen när jag kom hem och sen var det bara att ta tag i sysslorna. Ridbanan skulle harvas och gräset skulle klippas. Det gick smidigt och jag hade sällskap av Kennet hela tiden.

Mollie kom hem och hade fullt upp med att fixa för den stundande festen. Sex tjejer var inbjudna på grill och poolparty mellan kl17-22 Mycket som ska ordnas.
Jag tog Kennet på ett träningspass och vidare en promenad på berget. Efter 1,5h var vi åter hemma. Då hade även jag lite att styra upp inför festen.

Prick 17 kom alla damerna och medan Mollie hade skattjakt med dom så fixade jag maten.
Dom åt och drack , det gjorde jag med men jag parkerade mej ute på altanen, jag ville inte störa.
Efter maten skulle dom bada och det blev ett väldigt stohej.
Blött ute så som inne. Alla torkade och så lektes det kurragömma innan det åter var dags att hoppa i plurret.

Det blev en fin kväll i Jockarp minsann. Huset fullt med glädje och skratt. En lyckad kväll.
Klockan 22 gick jag för att hämta kung Kennet, han hade hängt på undantaget på grund av festen, jag ville skona honom från just detta partaj. Han är fortfarande liten och behöver lugn och ro emellanåt. Det var det inte i palatset denna fredagskväll ;)





Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar