onsdag 9 september 2020

31939.....




Morgonen började med en löptur på berget, det hade regnat och jag fick för mej att det var kallt. Jag tog på långbyxor vilket var ett dåligt beslut. Jag tog mördabacken ännu en gång, jag flinade gott när jag kommit upp för halva backen och jag kände att svettdropparna trillade ner utefter mina tiningar. Bra effekt i backen.

Jag kom hem och fräschade upp mej lite för att sen hoppa in i bilen. Nya marker skulle beträdas. Siktet var inställt på Laxaleden som går utmed Mörrumsån. En fantastisk vandring och det var helt folktomt. Tanken var att vi skulle gå över ån med hjälp av hängbroarna. Men mitt sällskap vägrade så i stället fick vi vackert gå runt vilket resulterade i en betydligt längre tripp. Detta är ett ställe jag kommer att besöka fler gånger. Så vackert, så vilt och faktiskt också så lugnt.

Jag hade planerat en synundersökning, men det hade visst inte synundersökningspersonalen så jag fick vända utan undersökning. Ny tid i dag. 
Jag körde vidare från glasögonhaket för att gå på ett möte. Det gick smidigt vilket var skönt, jag var inte upplagd för något annat.

Hem och träffa min dotter och vår hund. Vi badade Kennet och han gillar det faktiskt. Han står helt still vid schamponeringen och spolningen och torkningen. Det är just när han är fri att gå som han blir helt stöllig, han springer som en tok och rullar sej. Vi behöver ingen TV i vår familj. Vi har en Jack Russel ;)

Tisdag betyder scouterna för Mollie. Jag lämnade henne och en kompis sen tog jag ännu en löprunda. Det blev en bra dag träningsmässigt. Jag kollade på min hälsoapp på telefonen på kvällen och den sa 31939 steg. Jag hade varit i rörelse minsann.

Trött som tusan parkerade vi oss i sängen och det dröjde inte länge förrän tröttnanden kom och knackade på ordentligt.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar