lördag 19 september 2020

Magiska höst.....

En bra start på dagen....



En helt magisk soluppgång mötte mej när jag kom hem efter morgonpromenaden. Den började när det var mörkt ute vilket gjorde det lite skrämmande, vi hörde ett djur, ett stort sådant som lämnade stigen vi gick på och tog sej ut i skogen. Att jag inte såg vad det var för djur gjorde mej lite skraj. Kennet höll sej till mej, han är grymt lydig när det gäller att vistats lös. Ett trubbel har vi med honom och jag tänker att det måste väl alltid finnas någon nackdel med allt.
Han gillar inte alla andra hundar. Detta är ett bekymmer eftersom det finns många hundar i vår närhet. Han har en bästis, mormors Norfolkterrier och dom har fantastiskt rolig. Men några andra får liksom inte vara med. Jag hoppas att det blir bättre och vi tränar på det.

Hemma på gården efter att jag beskådat vackerheten på Vesan gick jag in och väckte Mollie som skulle göras redo för veckans sista skoldag
Hon var pigg och glad som vanligt och morgon bestyren gick smärtfritt. Hon lämnades i plugget och jag tog en mil i löparskorna.

Efter springningen blev det ännu en tur med Kennet på berget. Det blev en liten blodsopp med hem, ett vackert exemplar minsann.
Klocka 13:00 lämnade jag byn för att utföra ett eftermiddagspass i vedsvängen. Passet gick smärtfritt och jag checkade in i byn klockan 22:00 igen och då var min dotter uppe och pigg som en mört.

Hon hade packat sin väska och var väldigt uppspelt. Anledningen är att hon idag ska lämnas av hos en kompis i Falkenberg och där ska hon spendera dag och natt. Hon börjar bli stor nu. Vilket är glädjande.

Själv ska jag träffa fröken särbo vilket gör mej uppspelt ;)

Min borg.....



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar