fredag 11 december 2020

Flygtur....

Springtur i stan..

Jag har prioriterat rörelse mellan alla teams-möten denna vecka. Jag har sprungit en massa mil och jag fick även till ett pass med en kär vän. Vi dundrade upp i mördabacken, vi återupplevde gamla minnen.
Förr hade vi våra barn på ryggarna när vi gick upp för backen. Nu är dom modell större och medan vi var i backen och svettades så var dom i skolan. Tiderna förändras, på gott och ont. 
Kennet var med och han gillar det verkligen, jag har försökt ta en liten springtur med honom varje dag och sen har jag tryckt in ett pass på kvällen när Mollie tränat handboll. Då har Kennet fått vila. Vill ju inte slita upp den lille grabben.

Jag har fortsatt att köra in ved och nu är det fullt överallt vilket är skönt. Att jag ligger på ca 24-25 graders temperatur inomhus får mej att drömma mej bort ibland. Tänk att det är ett år sedan Mollie och jag hoppade på den där stora skutan i Miami som tog oss runt på en hel massa magiska platser. Ett år helt galet.

Det slog mej faktiskt att det snart är ett år sedan vi tog vår sista flygtur. Inrikes upp till Kiruna för att bo på ishotellet. Ett år sen jag flög sist. Det låter helt orimligt. Svårt att ta in. Samtidigt märker jag ju hur mycket vackerhet det finns precis runt husknuten. Ja det är minsann en aning upp och ner allting men det behöver ju inte vara något fel i det.

Mollie och jag har agerat hundvakt till mormor och morfars hundar. Det gick sådär. Det var väldigt mycket lek och bus, stoj och stim. Uppstigning skedde redan klockan fem, onödigt tidigt kan tyckas. Jag misstänker att det blir en tidig nattning i kväll.


Hundvaktaren....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar