tisdag 1 december 2020

Rörelse....


Mössa på.....



Jag körde Mollie till skolan sen selade jag på Kennet. Vi skulle på tur på berget. Idag var det inte promenad utan idag väntade det en löptur, vi var ute över en timme och jag hade gärna varit ute fler. Fyra minus på berget och solen formligen vräkte ner, det gnistrade på den frostiga marken där vi sprang.
Jag fick närkontakt med ett rådjur, det var väldigt vackert med sin vita boll i baken. Kennet var väldigt intresserad av de men han fortsatte på vägen med mej.

Vi Kom hem och jag trodde att den lille Jack Russel killen skulle vara trött efter turen, men icke. Han var med mej under hela proceduren med att tömma badbaljan på altanen. Jag fick kasta i en dränkbar pump och låta dom 1300 literna begjuta min gräsmatta. Kennet tyckte det var fantastiskt kul att jaga vattenstrålen.

Ett par timmar sittandes i möte via teams var en aktivitet som tog vid efter spabadsuppfräschningen. Det var väldigt sövande att sitta inne i en mjuk soffa efter alla timmar jag spenderat i det friska kalla vintervädret. Men mötet var viktigt och efter att det avslutats hasade jag mej upp och ut igen. Bilen dammsögs och tvättades. Det var en syssla som blivit väldigt eftersatt den senaste tiden.

Jag passade på att köra lite ved när jag ändå var i farten, det pysslade jag med till myset kom hem i taxin.
Vi pratade en stund och eftersom hon ska vara med på scouternas avslutning där det skulle medhavas fika så satte vi igång och bakade kokostoppar. Det gäller att var förberedd.

Kvällen var vig till Handboll, jag tog med mej Kennet på en liten promenad sen fick han ligga och mysa på filten i bilen medans jag sprang en lite tur.
Det blev en bra dag rörelsemässigt för hela familjen och det är bra, man blir pigg av det ;)





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar