onsdag 9 december 2020

Vardagsrumsjobb......

Ett



Två


Mollie lämnades i skolan och jag hann med en snabb löptur med Kennet innan jag skulle in i möte.
Att sitta i möte större delen av dagen hemma i vardagsrummet är nog att smaka på en del av framtiden. Det känns som om detta kommer att fortsätta ett bra tag till.
Mellan mötena gräddade jag två nya surdegsbröd och jag må säga att dom blev vackra, var och en på sitt vis. Det allra roligaste med detta bakandet är att man inte vet från gång till gång hur det kommer att bli. Det är så många steg och det är så många moment som ska göras.
Att det tar minst ett dygn från att surdegen satts till att brödet är klart kräver självklart även det planering. Men det är det som gör det så speciellt och så fantastiskt roligt. 

Att snöa in på saker ses oftast som nåt mindre bra, men jag är väldigt glad över det där insnöandet. Att jag gjort massa bröd under en kort tid betyder bara för mej att jag får rutin på det och att jag lär mej det och med det blir allt så mycket enklare. Jag tror att jag kommer fortsätta ett tag till för att sen kanske trappa ner och bara baka vid behov. 

När alla möten var avklarade för dagen drog jag igång med vedkörandet. Jag vill ha fulla lador till jul så det är bara till att gneta på.
Kennet var med mej hela tiden och det var ett trevligt sällskap.

Tisdagar betyder handboll och det är jag glad för, det är totalt gråa dagar just nu och hade man inte haft något man måste göra så hade man med all sannolikhet blivit sittandes i soffan. Men handboll för myset och löptur för mej. Det var skönt att springa på belysta cykelvägar inne i stan. Snubbelrisken minskar markant ;)


Kvällsturen....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar