söndag 13 augusti 2023

2flator1vardag…..

2flator1vardag…..


Arbete i tolv timmar. Det är inget vidare men vissa saker är ett måste. Men nä jag var inte så värst pepp. 

Under dagen lyckades jag få kontakt med Mollies kommande klassföreståndare, jag har försökt nå rektor flera dagar utan att lyckas men nu fick jag alltså återkoppling. Mollie har inte mått så strålande och oron har ökat nu när skolstarten närmar sej.
Vi har nu en gemensam plan för att hon ska få en behaglig start på läsåret. På tisdag ska vi på besök till skolan och träffa klassföreståndare för en rundvandring och samtal inför skolstarten, bara hon och jag vilket känns toppen.
Vi ska även till första linjen för samtal. Det känns som jag gör vad jag kan, nu hoppas jag bara att det hjälper henne.

Jag kom hem klockan sex på kvällen, hem till ett nystädat hem, så himla mysigt och skönt att allt inte hänger på mej hela tiden.
Vi lagade lite mat och åt tillsammans ute på altanen. Lite häng i soffan sen väntade sängen väldigt tidigt. Och jag gläder mej mycket över att få sällskap under täcket även om min tjej inte behöver gå upp lika tidigt som jag. Gemensam sänggång känns viktigt på nåt sätt.

Och så i kväll, ja då smäller det. Det är nämligen Världspremiär på livesändning från vårt gemensamma instagramkonto vid namn 2flator1vardag. Vi ses och hörs där tänker jag 😀




Vi hade inte så mycket bekymmer då…


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar