söndag 20 augusti 2023

Återhämtande…..






Jag hämtade upp min dotter i skolan, jag frågade hur det varit. Svaret var okej. Jag frågade om hon ville prata om det men svaret blev nej. Jag respekterade det och tog henne till bibblan, hon pratade oavbrutet med mej. Men ämnet var inte skolan.
Hon kändes avslappnad. Vilket var skönt. Hon behöver återhämta sej.
Vi lånade bibeln, hon vill läsa den för att sen fortsätta med koranen, Tora, Tripitaka och veda skrifterna. Det ska bli spännande att se hur många år det tar, det är kanske inte dom lättlästaste böckerna hon valt ;)

Vi körde till affären för att köpa lite ingredienser, Mollie skulle göra pannacotta till fredagsefterrätt. Väl hemma hjälptes vi åt i köket och hon pratade lite om skolan, jag lyssnade och tog in varje ord hon sa. Allt för att höra och känna in hennes mående.
Efter maten tog vi en promenad ner på Vesan, vi behövde det alla fyra. Det var en underbar kväll och vi bara var där och njöt av livet. Hej återhämtning.

Lördag och vi skulle in till stan för att medverka på trädgårdsdagen som arrangeras varje år. Svarven skulle med. Det lovades mulet väder men det blev sol och tokvarmt. Det kom väldigt mycket människor och många stannade och pratade. Delar av deras livshistoria delades med oss. Det slog mej hur många ensamma människor det finns. Det var så sorgligt. En del blev ledsna så dom grät när dom berättade att dom var så ensamma. Jag kände att jag kanske gjorde lite skillnad där jag stod och lyssnade på deras berättelse.

Mollie kom in en sväng, hon käkade glass och hängde med oss en stund men hon tyckte det var för varmt så hon åkte hem till byn igen.
Hon beställde sushi till middag så det fixades innan vi lämnade stan. Var var trötta och varma så en dusch innan middagen fick det bli.
En match yatzy med min dotter på altanen var det jag mäktade med innan läggdags.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar