måndag 1 juli 2019

Dressin.....



Det finns alltid plats för bus och bad ;)


Uppstigning tidigt för att ge utrymme till en mil i löparskorna. Hettan var redan brutal när jag halv åtta kom tillbaka till palatset. Jag väckte min dotter och sen hoppade jag in i duschen. Väskan packades med förnödenheter för att klara av vår utflykt.

In i bilen och halv tio var vi på plats i Sankt Olof redo för Dressintramp.
Vi hoppade på och det rullade på i en bra takt, men så var det nerförsbacke också ;) Mollie satt på passargerasäter och jag trampad, hon fotograferade omgivningarna, hästar, kor, tjurar, blommor, rälsen och självklart fotade hon oss.
Vi hade en mysig tur och vi samtalade om viktiga saker, vi pratade om vänskap.

Efter 7 km hoppade vi av Dressinen och gick 600 meter till en sjö, där badade lilla fröken och jag tittade på. Vi åt vår matsäck och pratade med människor runt sjön. När vi kände oss redo gick vi tillbaka och Dressinen sattes på spåret igen och det bar iväg, nu var det segt uppförslut hela vägen och innan vi var framme på stationen var jag totalt dyngsur av svett. Inte så konstigt med tanke på att termometern visade på 32 grader.

Vi lämnade Sankt Olof och körde mot Simrishamn. Mollie tog ett dopp i havet vilket var lite kallare än sjön hon badat i innan.
In i bilen igen och vi började tuffa hemåt, en sväng inom Åhus för tanken var ytterligare ett dopp. Vi möttes av kaos på parkeringarna och stranden var överfull av människor. Nej tack sa vi och körde hem till vår egen strand Sandviken. Förvisso kryllade det av folk även där men det var nära hem och vattnet var ruggigt varmt.
Det var vågigt och jag tyckte att Mollie gick lite väl långt ut så jag fick vackert gå i plurret. I mina jeansshorts, lagom road var jag av den övningen men jag fick tag på min dotter och hon förstod min oror och gick in mot land ihop med mej. Hon är bra att prata med.

Det blev kväll och vi körde hem till byn och lagade middag. Vi var båda trötta efter en aktiv dag så det blev mest chill, men det är viktigt att få in det med på ledigheten ;)

tummen upp va ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar