lördag 27 juli 2019

Ny framtid....

Redo.


Mycket jobb, varma dagar eller helt enkelt hormonrubbningar, jag vet inte men jag har verkligen inte varit i form.
Det har varit så varmt så jag har låtit bli mina annars så behövliga löpass, det är väldigt sällan jag ställer in mina tänkta pass men nu har jag gjort det ett par dagar i sträck.

Jag har jobbat intensivt och det har varit tuffa diskussioner mycket förklarnade och som väl är mycket förståelse. Men ibland känns det som man vore en testperson eller en testgrupp. Man ska pressas till max för att se om man levererar. Jag orkar inte det just nu och jag avskyr när vissa belastas med mer och andra kan ideligen klappa till med den lätta hammaren.

Jag investerade min enda lediga dag denna veckan på absolut bästa sätt, en heldag med Mollie. Vi tog med oss ett par kompisar till henne och drog till poolområdet. Där var vi hela dagen och långt in på kvällen.

Och så igår, det var en stor dag i vår familj. Det var nämligen Mollies sista dag på fritids. Det är möjligt att hon kommer att spendera ett fåtal dagar under loven men annars är hennes plats nu uppsagd och hon kommer att ta sej från skolan hem till Jockarp med taxi under skolterminen. Hon är stor nu.
För att fira dagen skippade vi att brassa middag och för ovanlighetens skull köpte vi pizza och tog med oss hem. Den avnjöt vi i soffan med att kolla på sommarlovs programmet.

Hettan gjorde sej påmind så Myset fixade sina egna vattenballoner och så tramsade och låtsades hon att hon var rädd för att bli blöt, jag skrattade så jag kiknade över att hållbarheten var så god på ballongerna. Slutligen gav hon upp och hällde kallt vatten över hela sej. Givetvis med kläderna på ;)

Mollie fortsätter att sköta sina sysslor med att köra vatten till hästarna på betet och med att harva ridbanan. Viktigt. Men snart väntar semester även för lilla fröken. Även det är viktigt.

Ballonglek.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar