måndag 4 september 2023

Dejtlördag….







Tre mil i löparskorna skulle avverkas, jag kände av att jag sprungit dagen innan, det tog ett par kilometer innan jag kände att det blev sådär enkelt och härligt. Kennet hämtades upp efter fem kilometer sen var det bara hon och jag och grusvägarna. Det blev en underbar tur som slutade på 550 höjdmeter och exakt tre mil, snyggt jobbat av min sambo, jag var impad.

Vi välte i oss lite mat, det behövdes efter turen. En moppe brummade på vår gård, en kompis till min sambo kom på en veteranmoped. Sjukt häftig, vi bjöd på kaffe och en kanelbulle i höstsolen. 

Klockan fem skulle min dotter på kalas. Det till en klasskompis. Jag var inte helt säker på att det skulle funka. Hon har haft det så tufft på sistone så jag litar liksom inte på något längre. Men vi gjorde oss klara allihop, Mollie lämnades och vi körde vidare mot en resturang. Vi behövde komma ut och bli lite bortskämda. Och det var underbart att gå på dejt. Jag var ajour hela kvällen till min dotter men vi fortsatte kvällen till Bromölla på en förfest. Så trevligt att sitta och lyssna på andra människor som socialiserade. Vi fortsatte ut får att lyssna på ett liveband. Så härligt. Vi hörde några låtar sen behövde vi hem till Mollie.

Mollie hade haft en kanonkväll. Nästan alla tjejer från hennes nya klass var där vilket var fantastiskt att höra från en otroligt orolig mamma. 

Det hade varit en toppendag en toppenkväll för oss alla.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar